La gran notícia del Nadal

Fidel Caralt

“Benaurats els que ploren per que ells seran consolats” Mateu 5,4   

La gran notícia hauria de ser el Nadal, però WikiLeaks és, ben segur, una de les paraules més anomenades durant aquestes dates.  La publicació d’aquestes filtracions, que tenen a veure amb el mon polític, econòmic i religiós, han posat de manifest, una vegada més, la hipocresia i la falsedat en la que ens movem en aquest món.

Ens sorprèn el que fan els que estan per sobre nostre, però això no és més que el reflex del que som tots plegats. És la condició humana. Estem sempre disposats a jutjar els altres, però no ens agrada reconèixer les nostres faltes.

És més còmode buscar un culpable del què passa a la nostra vida i de tot el què passa al mon, i fer-nos els ofesos tot dient: Si Déu existís aquestes coses no passarien.

Jesús, un personatge ben històric, va dir: “Benaurats els qui ploren, perquè ells seran consolats”. 

Déu ens ha donat aquesta capacitat de plorar, com una manera d’exterioritzar el nostre dolor, però hem de reconèixer que, moltes vegades, plorem per coses molt superficials i en canvi girem el cap per no veure la nostra condició ni la situació del món que ens envolta.

És hora, doncs, de ser sincers i plorar davant de Déu confessant els nostres pecats, despertar-nos de la nostra indiferència i creure a Jesús. Ell ens vol beneir no només amb el seu perdó i consol, sinó també amb la vida i amb l’esperança perquè puguem començar a ser llum en un món de foscor i canviar el nostre materialisme en espiritualitat i amor. El que és impossible per a l’home, per a Déu és possible.

Jesús va dir:“Jo he vingut perquè tinguin vida i vida plena”. Aquesta és la gran noticia del Nadal.

Noticias relacionadas:

  • Mateu 5:3 < Fidel Caralt > Les estadístiques diuen que cada vegada hi ha més famílies ...

  • < Fidel Caralt> “I jo us dic: Demaneu, i Déu us donarà; cerqueu, i trobareu; truqueu, i ...

  • - Fidel Caralt -   Els publicans i els altres pecadors s'acostaven tots a Jesús per escoltar ...

  • < Fidel Caralt > Lluc 10:21 “En aquell mateix moment, Jesús, ple de la joia de l'Esper ...

  • - Fidel Caralt -   Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. ...

Els comentaris estan tancats