Entitats evangèliques organitzen el Culte Unit a l’inici de l’any

És un fet habitual a la Comunitat Protestant de Catalunya reunir-se en començar un nou any. Des de fa temps, diverses entitats evangèliques convoquen les esglésies i organismes evangèlics al Culte Unit, a principis del mes de gener, proposta que sempre correspon a un plantejament de cohesió i d’enriquiment, tot i la diversitat del protestantisme.

Enguany, la Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya (IBEC), primera impulsora del Culte d’Any Nou, l’Associació de Ministres de l’Evangeli de Catalunya (AMEC), la Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya (COMEC), l’Aliança Evangèlica (AEE) i el Consell Evangèlic de Catalunya (CEC) impulsen el Culte Unit que se celebrarà el dissabte 8 de gener, a les 18 h. a l’Església Evangèlica del carrer Santapau 102, de Barcelona. Les institucions organitzadores són entitats de referència, conegudes i reconegudes per la seva tasca a casa nostra, destacant per les seves aportacions al testimoniatge i per les seves contribucions a l’enfortiment dels vincles entre les comunitats.

El programa de l’acte es presenta amb el lema “La visió pel 2011: Unitat, Testimoniatge i Pregària”. Inclourà diverses participacions musicals, reflexions bíbliques i la presentació d’objectius pel 2011. També es farà el lliurament de les Medalles que el Consell Evangèlic de Catalunya atorga anualment com a reconeixement a persones amb una trajectòria  destacada dins la Comunitat Protestant de casa nostra.

Com arribar-hi: Metro M-L1 (vermella)
Estació: Fabra i Puig – sortida: Pg. Fabra i Puig

 

CEC – 23.12.10

Noticias relacionadas:

  • Les principals entitats i organitzacions evangèliques de Catalunya (Aliança Evangèlica Espanyola ...

  •   Poc a poc ens apropem al canvi d’any i, una vegada més, el Consell Evangèlic de Catalunya ...

  •   Poc a poc ens apropem al canvi d’any i, una vegada més, el Consell Evangèlic de Catalunya ...

  • El passat dissabte 29 d’octubre, la Comunitat Protestant es va reunir per celebrar el Dia de la ...

  • El darrer Plenari del CEC, celebrat el dimecres 20 de juliol, va ser un Plenari singular. Singul ...

Els comentaris estan tancats