El CEC a la demarcació de Girona

El proppassat divendres 3 de desembre, es va celebrar el Sopar de Nadal per als Pastors i Obrers de la demarcació de Girona. Una convocatòria que va reunir més de 30 assistents i que va comptar amb la presència del Secretari General del CEC, Guillem Correa i del Delegat del CEC a les comarques gironines, Jaume Torrado.

L’acte, que es va iniciar amb una recepció al saló de conferències del Restaurant Can Xabanet de Banyoles, va comptar amb dues breus però motivadores intervencions, apel·lant a la importància de mantenir una visió de Regne en la nostra feina conjunta i destacant l’important paper de CEC en aquesta labor i les seves línies mestres per a l’any 2011.

Seguidament es va gaudir d’un agradable sopar on, distesament, va haver-hi oportunitat de seguir estrenyent llaços fraternals de comunió. L’acte va acabar prop de la mitjanit amb un profund desig de seguir en aquest camí emprès.

CEC – 10.12.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats