Plenari del CEC

Cada dos mesos, els membres del Plenari del CEC es reuneixen per conèixer de prop la marxa de les diferents àrees de treball de l’entitat,  ser informats de necessitats detectades i d’activitats previstes i estudiar assumptes d’interès per al Consell.

En la reunió corresponent al mes de novembre s’ha rebut l’Informe de Gestió que, presentat pel Secretari General, ha donat detall de la marxa de l’entitat i dels actes realitzats fins al moment actual. En aquest punt, destaquen les tasques ja desenvolupades per la Comissió Organitzadora, l’Equip de la Ponència i l’Equip de Suport del III Congrés Protestant de Catalunya (8, 9 i 10 de desembre de 2011, a Terrassa) que, amb antelació, estan preparant aquest esdeveniment. També cal mencionar, dins l’Àrea de Relació amb les Esglésies, la campanya “Ara pot donar-se d’alta automàticament al CEC”, amb la qual s’agilitzen els tràmits administratius per formar part de l’entitat,  i la posada en marxa de l’Equip de Suport Tècnic per a les Esglésies.

La propera trobada tindrà lloc el mes de gener 2011, iniciant així un any amb una agenda en la que destacaran, a més del ja mencionat Congrés, altres esdeveniments importants,  com ara el Culte d’Any Nou (08.01.01) durant el qual s’entregarà les Medalles del CEC corresponents a l’any 2010 i el 30è aniversari del Consell, fita important que posa de manifest la llarga trajectòria de l’entitat com a entitat impulsora del testimoniatge comú de les esglésies i organismes evangèlics a casa nostra i com a referent del Protestantisme a Catalunya.

CEC – 25.11.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats