La veritable felicitat

Mateu 5:3
< Fidel Caralt >

Les estadístiques diuen que cada vegada hi ha més famílies que viuen sota el llindar de la pobresa al nostre país. Tot i que vivim al Continent del benestar social, hi ha molta gent que ho està passant malament.

Molts estan inquiets per que ningú no sap quant durarà aquesta crisi. Aquesta situació d’incertesa també provoca desesperació i angoixa i fa trontollar moltes famílies.

No podem evitar passar per la crisi, però si podem afrontar-la d’una manera diferent.

Potser és l’hora de pensar, i preguntar-nos, quins han estat fins ara els fonaments de la nostra vida. Hem de reconèixer que hem viscut i vivim arrelats a les coses materials i que no sabem viure sense elles; que el que nosaltres hem considerat imprescindible, per a molts és només un somni; que hem viscut per sobre de les nostres possibilitats i ens hem oblidat de cercar les coses més importants, les coses espirituals. Aquestes són les que donen veritable força a la nostra vida.

Jesús va dir: “Benaurats els pobres en esperit, perquè d’ells és el regne dels cels”. Amb aquestes paraules ens ensenya que ens cal una actitud d’humilitat davant de Déu, per poder tenir una actitud d’humilitat davant de la vida i ser feliços, encara que ens manquin les coses mes bàsiques.

Tornar a Déu amb humilitat, a través de Crist, ens dóna la veritable felicitat, perquè ens dona una pau que res d’aquest món ens pot donar. És la pau que ens reconcilia amb Déu i amb nosaltres mateixos. És la pau que ens assegura que el millor està per venir.

Noticias relacionadas:

  • Fidel Caralt “Benaurats els que ploren per que ells seran consolats” Mateu 5,4    La gran notí ...

  • - Fidel Caralt -   Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. ...

  • < Fidel Caralt > Lluc 10:21 “En aquell mateix moment, Jesús, ple de la joia de l'Esper ...

  • R E F L E X I Ó  |  Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Plenari del CEC  | Ma ...

  • < Fidel Caralt > Mateu 16, 24-25 Diuen que un turista americà, a principis del segle ...

Els comentaris estan tancats