El CEC al centenari de l’Església Evangèlica de Mollet del Vallès

El Consell Evangèlic de Catalunya es congratula de poder estar present en actes especials de celebració de les esglésies evangèliques a Catalunya. Les raons són òbvies. En tots els casos es posa de manifest, per una banda, la cura amorosa de Déu envers el seu poble i, per una altra, que a tots els llocs i en tots els moments històrics hi ha cristians compromesos en mantenir el llegat rebut i disposats a continuar endavant en la tasca de proclamació de l’Evangeli, superant entrebancs de tota mena.

El passat dissabte 13 de novembre va tenir lloc a l’Església Evangèlica de Mollet del Vallès (Barcelona) una reunió especial en commemoració dels 100 anys de presència evangèlica a la ciutat. Recordar l’origen del testimoniatge a la localitat i escoltar en primera persona els qui van continuar-lo van ser elements que van contribuir a prendre consciència del ministeri realitzat, des dels inicis de la comunitat fins a l’actualitat, amb fidelitat a Déu i compromís amb els altres.

Segons informen els organitzadors del centenari, l’acte va reunir més de 100 persones entre amics, germans de l’església centenària i  d’esglésies properes. També hi van ser presents l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, acompanyat de dos regidors del consistori, la Directora General d’Afers Religiosos, Montserrat Coll, el representant de la Coordinadora d’Assemblees de Germans (d’Espanya i Catalunya), Eliseo Pradales, i el Secretari General del Consell Evangèlic de Catalunya, Guillem Correa. Tots els convidats van adreçar-se als assistents per felicitar-los.

El programa va incloure la predicació de la Paraula, a càrrec de Pedro Sanjaime, i el testimoni de persones que han destacat en diferents moments de la vida d’aquesta església, Josep Perera i  Miguel Linares.

Font: Església Evangèlica de Mollet

CEC – 25.11.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats