Diaconia Espanya: Concert Solidari

Un any més Diaconia organitza con concert benèfic a favor del programa APADRINA, donant suport a les entitats evangèliques que tenen projectes de promoció de la qualitat de vida infantil en països de l’Àfrica i Amèrica Llatina.

L’esdeveniment serà, una vegada més, al “El Johnny” (Col·legi Major de Sant Joan Evangelista), mítica sala de concerts madrilenya on han actuat els millors artistes de jazz, r&b, gospel, blues, cantautors, etc.

L’espectacle estarà a càrrec del Cor de Gospel de Madrid, acompanyats, aquest cop, per dos grandíssims artistes del gènere com són Karen Medley (USA) i el Reverend Amos Obasohan (Nigeria) amb una àmplia trajectòria en aquest estil i sobretot amb una actitud d’identificació plena amb la música, el missatge i el cor del gospel.

Degut a l’èxit de l’any passat, aquesta vegada hi haurà dues sessió del concert, donant oportunitat a més persones de gaudir d’una experiència inigualable, un viatge a través de la història d’aquest gènere que va néixer a les plantacions d’esclaus africans en Estats Units i que amb el pas dels anys s’ha convertit en un cant de llibertat, de fe i d’esperança per tots aquells que pateixen qualsevol tipus d’esclavitud. Recorrerem el camí passant des dels espirituals més antics fins les fusions més modernes , sense oblidar-nos de les cançons amb vessants nadalenques pròpies de l’època.

L’esdeveniment tindrà lloc l’11 de desembre en dues sessions, a les 19 hores i a les 21.30 hores en “el Johnny”, Avinguda Gregorio del Amo 4,  Madrid. Metro: Metropolitano. Les entrades es poden adquirir a www.atrapalo.com (espectacles, Madrid).

Font: Diaconia Espanya

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats