Néixer de Nou … AMB ELS JOVES

Immersos com estem en mil notícies, amb connotacions negatives, sobre els joves, pot ser que sovint oblidem que hi ha gent jove que lluita i treballa, que té valors i que els comparteix amb els altres. 
  
El proper programa “NÉIXER DE NOU” ens acostarà a la realitat de joves evangèlics de Catalunya que organitzen la trobada JOVENEVAN, un esforç comú per a la unitat, el compromís i el creixement espiritual , a celebrar el proper dissabte, 20 de novembre, a Barcelona. 

Estem segurs que escoltar les raons que impulsen a nois i noies a interessar-se per aquestes qüestions i conèixer de prop els objectius que es plantegen assolir pot ajudar a tenir una altra perspectiva sobre els joves: la d’aquells qui procuren viure cada dia el que Jesús va ensenyar.  

El diumenge 28 de novembre,
a les 10:20 del matí, sintonitzi el Canal 33!

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats