Gala dels Premis Diaconía

La Gala dels Premis Diaconia tindrà lloc el proper 9 de desembre, en motiu de la celebració del Dia de l’Acció Social Evangèlica. La Gala se celebrarà a l’Institut Internacional de Madrid, c/ Miguel Ángel 8, a les 19 h.

El programa inclou una breu ressenya sobre el treball voluntari evangèlic en el camp educatiu, la presentació d’un Manual bàsic de Voluntariat editat per Diaconía i el lliurament de Premis Diaconía al voluntariat social.

Enguany es farà entrega del Premi Diaconía al Voluntariat Social en la seva modalitat col•lectiva a Misión Urbana de Madrid, entitat d’acció voluntaria que compleix 25 anys de treball en matèria de promoció del voluntarait social a nivell nacional i d’atenció a persones en situació de risc i/o exclusió social a Madrid.

Pel que fa a la modalitat individual, el Jurat ha decidit premiar la trajectòria d’Armand Urrutia Agraz, metge cirurgià per la seva tasca de promoció del voluntariat mitjançant la Unió Mèdica i per haver esta “l’ànima” de l’Hospital Evangèlic de Barcelona, durat mig segle.

Interessats en assistir a la gala han de confirmar assistència, abans del 29 de novembre, a protocolo@diaconia.es o contactar telefònicament al número: 91 764 32 69.

Font: Diaconía

CEC – 12.11.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats