Centenari Església Evangèlica c/ Fèlix Ferran 40, Mollet del Vallès

El dissabte 13 de novembre, a les 18 h., l’Església Evangelica de Mollet del Vallès, al carrer Fèlix Ferran 40, celebrarà el seu primer centenari de testimoniatge cristià a la localitat, ja que al 1910 es va constituir com a Assemblea de Germans.

Un breu resum històric sobre l’època i els precedents del testimoni evangèlic donarà inici a l’acte que comptarà amb l’assistència d’autoritats –Ajuntament i Direcció General d’Afers Religiosos-, representants d’esglésies veïnes i organismes evangèlics, entre els quals el CEC en la persona del seu Secretari General, així com entrevistes a diverses persones que han tingut o tenen relació amb la història de la comunitat.

Des d’aquí felicitem aquesta església que ha mantingut amb fidelitat el testimoniatge al d’un segle, tot desitjant que continuï endavant en la tasca que li ha estat encomanada: ser sal i llum enmig de la nostra societat.

CEC – 12.11.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats