Programa de televisió “Néixer de Nou”

“Protestantisme i intolerància religiosa” és el títol del programa “Néixer de Nou” que s’emetrà el diumenge 31 d’octubre a les 10:10 h. pel Canal 33.

El professor Gabino Fernández, del Centre d’Estudis de la Reforma, serà el convidat especial al programa durant el qual contestarà a preguntes relacionades amb el tema. Tot i que moltes situacions d’intolerància i de persecució han estat superades al nostre país, és oportú conèixer els fets històrics així com l’anàlisi que el professor Fernández fa de la realitat actual en relació a aquest tema.

A més, el programa també presentarà les seccions habituals:  l’Evangeli, Llibres de la Bíblia, Preguntes Clau, i l’Altra cara del mirall, a càrrec de Fidel Caralt, Dàmaris Playá, Mª Dolors Taengua i Josep Araguàs, respectivament.

Professor Gabino Fernández

Professor Gabino Fernández

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats