Comunicat de premsa

Retransmissió en directe del Culte del Dia de la Reforma

Barcelona. (26.10.2010) El proper dissabte dia 30 d’octubre es retransmetrà, en directe, pel canal 33 de la TDT des de l’Església Evangèlica del c/ Trèvol 9-19 de Barcelona, el culte en commemoració del Dia de la Reforma.

Aquest culte se celebra en motiu de la Reforma Protestant que va endegar Martí Luter el 31 d’octubre de 1517, a la ciutat de Wittenberg.

En el decurs de l’acte participarà el cor Gospel.cat i el grup de lloança de l’església local.

La predicació de la paraula de Déu anirà a càrrec de M. Dolors Taengua, pastora a Barcelona, Daniel Rodríguez, pastor a Mataró i Ismael Gramaje, pastor a Manlleu.

El Secretari General del Consell Evangèlic de Catalunya, Guillem Correa, exposarà la significació de l’acte amb una breu presentació del treball social que realitza l’església evangèlica a la ciutat de Barcelona.

L’acte comptarà amb la presència del Vicepresident del Govern, Sr. Carod Rovira, la Directora General d’Afers Religiosos, Sra. Montserrat Coll i la Sra. Katty Carreras en representació de l’alcalde de la ciutat.

També han estat convidats els membres del Grup Treball Estable de les Religions (GTER), entre d’altres personalitats de la vida pública i religiosa de Catalunya.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats