Nou temple de l’església Pentecostal de Lleida

Església Evangèlica

Església Evangèlica

Durant els dies 21 a 24 d’octubre, l’Església Pentecostal de Lleida celebra un seguit d’actes en motiu de la inauguració del seu nou temple.

El CEC ha estat convidat a ser-hi present i a participar en dues de les activitats concretes. Una ha estat la conferència que, sobre el Protestantisme a Catalunya: anàlisi de present i de futur, va pronunciar el Secretari General del CEC, Guillem Correa, en un acte a la Biblioteca Pública de Lleida, celebrat ahir, dia 21 d’octubre.

L’altra col·laboració del CEC serà mitjançant el gospel.cat, que el proper dissabte 23 d’octubre oferirà un concert a la ciutat de Lleida, dins dels citats actes de celebració.

Un cop més, el CEC es congratula per aquesta nova etapa de l’Església Pentecostal en el seu nou espai així com per tenir l’oportunitat de col·laborar amb les esglésies de casa nostra, aportant recursos i sumant esforços que contribueixen a la visualització de les comunitats protestants a Catalunya.

CEC – 22.10.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats