Catalunya, preguem per tu

Catalunya, preguem per tu

 

 

 

 

 

 

La tarda de l’11 de setembre, festiu a Catalunya, va ser el dia escollit per la COMEC (Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya) per convocar les esglésies evangèliques de la ciutat de Barcelona en un acte especial de pregària per al nostre país.

El lema “Catalunya, preguem per tu” va presidir l’acte que va comptar amb l’assistència d’unes  400 persones, amb molts joves segons indiquen els organitzadors, que es van reunir als Lluïsos d’Horta.

Diversos elements van configurar el programa de la trobada. La lloança, potent i vibrant, a càrrec del Grup de Lloança de la COMEC, va ser d’inspiració per a tots els presents que van poder afegir-se als càntics. La prèdica, a càrrec Guillem Correa, va presentar a l’auditori el repte de “Catalunya per Jesús”.  Les pregàries d’intercessió per a Catalunya van ser pronunciades per diversos pastors i responsables de ministeris de les esglésies de la COMEC .

S’estudia la possibilitat de repetir una iniciativa d’aquestes característiques, atès el seguiment que ha tingut enguany.

CEC – 22.10.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats