Preparar el Nadal, al setembre?

“Operación Niño de la Navidad”
Pot semblar massa aviat, però pensar ja en el Nadal és el que proposa l’organització de la campanya “Operación Niños de la Navidad” que l’any passat va recollir 5.033 capses amb regals, material escolar i d’higiene, entregades a nens i nenes refugiats al desert del Sahara.

Per al 2010, l’organització de la campanya té el propòsit d’arribar, com a mínim, a les 10.000 capses que seran enviades a Guinea Equatorial. És el doble de l’any passat! Treballar amb antelació i fer arribar tota la informació al màxim nombre possible de persones és l’estratègia dels organitzadors –Decisión España- per aconseguir aquesta fita.

A tal efecte convoquen les comunitats evangèliques de Catalunya a una reunió informativa que tindrà lloc el dimarts 5 d’octubre, a les 19 h. a l’Església Evangèlica del carrer Cantàbria 31 bis, de Barcelona.

Diaconia Catalana, en tant que entitat federativa dels serveis socials protestants, se suma a aquesta iniciativa i la promou a casa nostra amb la voluntat de què el màxim nombre de comunitats i entitats hi donin suport. 

Més informació a www.operacionninodelanavidad.org, a onn@e-decision.org o al telèfon 91 742 79 11.

CEC – 30.09.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats