El CEC participa a la celebració del Dia Internacional de la Pau

El passat 21 de setembre va ser el Dia Internacional de la Pau, iniciativa impulsada per l’ONU des de 2002 per commemorar i enfortir els ideals de pau a tot el món. A banda de ser un dia en el que es pretén que s’observi el cessament dels conflictes bèl·lics, en un gest de bona voluntat, també busca sensibilitzar l’opinió pública i promou activitats educatives que contribueixin fomentar l’entesa entre els pobles.

El CEC, juntament amb la resta de confessions que formen el Grup de Treball Estable de les Religions (GTER), amb Marseille Espérance i els centres penitenciaris de Barcelona –en els que, a través del Ministeri a Presons, el CEC hi ha estat present, s’ha sumat a aquesta iniciativa en la recerca d’un món en pau i fraternitat.

Adjuntem VÍDEO de la celebració del Dia Internacional de la Pau per part del GTER.
CEC – 23.09.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats