NÉIXER DE NOU

“Afers Religiosos” és el títol del programa Néixer de Nou que s’emetrà el diumenge 27 de setembre, a les 10:15 h., pel Canal 33 de Televisió de Catalunya.

En aquest programa, de la mà de Jordi López Camps, autor del llibre “Afers Religiosos“, es parlarà del fenomen de la religió com part de la vida pública a Catalunya, de la gestió de la diversitat religiosa, del repensar de la laïcitat i de la nova llei de llibertat religiosa, entre altres temes.

Jordi López Camps ha estat Director General d’Afers Religiosos de la Generalitat i actualment és portaveu de Cristians Socialistes i President de la Comissió Executiva del Patronat de la Muntanya de Montserrat adscrit a la Presidència de la Generalitat.

Camps exposa al seu llibre una proposta de política pública sobre assumptes religiosos. També explica que “la fe cristiana, com qualsevol altra experiència religiosa, no pot ser simplement una qüestió tolerada perquè es viu des del silenci de la privacitat, sinó que es manifesta com una vivència personal, dimensió que té una manifestació pública i que, per a molts, és una única realitat”.

CEC – 16.09.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats