Jornada formativa del GTER La nova Llei dels centres de culte i el seu Reglament

Després de l’aprovació de la Llei de centres de culte i del seu Reglament, les comunitats religioses estudien les mesures i adaptacions que cal tenir en compte a partir d’aquest moment.

Tot i que les característiques i condicions dels llocs de culte varien en funció de les confessions religioses, el Grup de Treball Estable de les Religions (GTER) ha treballat per oferir una proposta que permeti conèixer més a fons la Llei i el Reglament que la desenvolupa.

La III Jornada Formativa GTER és oberta al públic en general i se celebrarà el dimarts 28 de setembre de 2010, de 16 h. a 20,30 h., a la Fundació Migrastudium (c/ Palau 3, Barcelona).

El programa consta de tres parts. En la primera part es considerarà la situació dels centres de culte de les diferents tradicions religioses de Catalunya: realitat, preocupacions i perspectives de futur. La segona part serà una taula rodona que tractarà de les qüestions tècniques i legals de la nova llei i la seva aplicació. Finalment, a la tercera part es presentarà l’informe anual “Convivència Religiosa a la ciutat de Barcelona 2009”.

Cal confirmar assistència a: cec@consellevangelic.cat / 93 424 10 20

CEC – 16.09.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats