Nota de premsa de l’Església Evangèlica Llibertat de Sant Boi de Llobregat

100 persones es van manifestar, ahir divendres 9 de juliol de 2010, davant del consolat del Marroc a Barcelona per protestar per la injusta expulsió del Marroc de la cooperant catalana, Sara Domene, el passat 25 de juny.

A més de fer soroll amb xiulets i exhibir pancartes reivindicatives, els representants de l’Església Evangèlica de Sant Boi, a la que Sara pertany, van lliurar una carta de protesta al vicecònsol que es va negar a la petició de passar-la pel registre per què hi quedés constància.

En la carta s’expressa el desacord amb el govern del Marroc i es demana una explicació dels fets que van causar l’expulsió. Si s’acusa la cooperant expulsada de proselitisme, es demanen proves que ho demostrin. També es demana que es retiri l’ordre d’expulsió i es paguin les despeses ocasionades.

La protesta pretén, també, conscienciar les autoritats espanyoles de la seva responsabilitat en la protecció dels drets humans al Marroc amb tots els cooperants i, especialment, amb els ciutadans espanyols.

En la carta lliurada i dirigida al Cònsol, es feia menció del tracte favorable que milers de ciutadans marroquins o d’altres nacionalitats reben a les esglésies evangèliques o catòliques a tota Espanya i el tracte desfavorable que els ciutadans espanyols cristians reben del govern del Marroc.

Com es pot entendre això?

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats