Crec – Accepto – Segueixo

< Félix Ortiz >

JOAN 3:22-36

El Pare estima el Fill i ho ha posat tot a les seves mans.
Els qui creuen en el Fill tenen vida eterna, però els qui es neguen a creure en el Fill no veuran la vida: el judici de Déu pesa damunt d’ells.

Sovint, a l’evangeli de Joan aquest tàndem, creure i acceptar apareixen units. No n’hi ha prou amb creure, és necessari acceptar. Joan 1:12 tornar a emfatitzar aquesta idea referint-se a la vinguda de Jesús a aquest món.

Creure en Jesús és estar d’acord amb qui és Ell, quin és el seu propòsit i quins són els seus plans per al món i per a les nostres vides. Creure, estar d’acord, ha de portar-nos a l’acceptació del que s’ha dit abans, és dir, a fer-ho propi, fer-ho nostre, incorporar-ho a la nostra vida, al nostre projecte vital.

Per tant, quan crec, estic d’acord, accepto, ho faig meu. Aquests dos passos porten a un tercer que prova la genuïnitat dels dos anteriors, vivim de manera diferent, ens convertim en seguidors actius de Jesús i col·laboradors amb Ell en el ministeri de restaurar un món trencat.

Si crec, accepto. Si accepto, segueixo. Si segueixo, això es mostra en la meva vida. Va ser Jesús qui afirmà que pels nostres fruits seríem reconeguts.

 

Un principi: Crec –> Accepto –> Segueixo

Noticias relacionadas:

  • <Fidel Caralt>  “I la vida eterna és que et coneguin a tu, l'únic Déu veritable, i aque ...

  • - Fidel Caralt -   Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. ...

  • - Fidel Caralt -   Tots seguim un camí en aquesta vida. Vulguem o no, prenem decisions que ...

  • - Fidel Caralt -   Els publicans i els altres pecadors s'acostaven tots a Jesús per escoltar ...

  • Fidel Caralt “Benaurats els que ploren per que ells seran consolats” Mateu 5,4    La gran notí ...

Els comentaris estan tancats