Reunió de l’Equip de la Ponència Marc del III CPC

“UNITS PER A LA MISSIÓ. Escoltant-nos els uns als altres” és el lema del III Congrés Protestant de Catalunya, fita que es pretén assolir mitjançant espais de diàleg i reflexió com són les diverses ponències, internes i externes i els tallers d’escolta.

L’equip responsable de coordinar les ponències del III Congrés Protestant de Catalunya format per David Garrofé, Daniel Giralt-Miracle, Maria Dolors Taengua, Pau Simarro i Guillem Correa ja s’ha reunit en dues ocasions. La primera, al mes de juliol, i la segona el 3 de setembre, just en tornar de les vacances, per perfilar continguts i directrius a fi de poder treballar conjuntament amb la resta de ponents.

El Congrés serà un espai per interactuar com a poble evangèlic però també per escoltar la percepció que té la societat que ens envolta a través de diversos estaments com ara: ONG’s, partits polítics i mitjans de comunicació.

CEC – 09.09.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats