La Comunitat Evangèlica dona suport als ODM

 

 

 

 

El proper diumenge 19 de setembre la Campanya del Mil·lenni de les Nacions Unides organitza l’acte central de visualització i conscienciació respecte de la importància d’assolir els anomenats: Objectius Del Mil·lenni.  Aquest actes, que es repetiran arreu del món, tindran una incidència especial a la ciutat de Barcelona on es desenvoluparan activitats durant els dies 17,18 i 19. Aquest últim dia amb actuació d’una colla castellera inclosa.

Amb el lema: “Fes soroll pels ODM”, es pretén fer pressió als líders mundials, que es reuniran uns dies més tard en el marc de l’ONU, per tal que donin un nou impuls a la lluita contra la pobresa complint els seus compromisos vers els ODM.

El Consell Evangèlic de Catalunya dóna suport a aquesta iniciativa col·laborant en la difusió d’aquestes reivindicacions i convidant a les diverses Esglésies Evangèliques a sumar-se a aquesta iniciativa, ja sigui participant als diversos actes públics o fent alguna activitat en el si de les pròpies comunitats.

Per tenir més informació d’aquesta iniciativa pot visitar la plana web: www.senseexcuses2015.org.

Per descarregar la proposta especifica per les comunitats evangèliques de Catalunya, es por seguir el següent link: FES SOROLL

CEC -09.09.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats