El MEP participa al Dia de la Pau a les presons

Un any més, el Ministeri Evangèlic a Presons se suma a la iniciativa promoguda des del Grup de Treball Estable de les Religions i participa en la celebració del Dia de la Pau als centres penitenciaris.

Així, el proper dimecres 15 de setembre, el MEP estarà present a la presó de Dones (Wad Ras) per intervenir en el programa previst que tindrà continuïtat durant els propers mesos per tal d’involucrar el màxim nombre possible d’internes en la reflexió i en les activitats en torn a la pau, presentada com a bé suprem de l’ésser humà.

D’entre les activitats programades destaquen la convocatòria d’un concurs de textos breus sobre la Pau i la celebració del Dia de la Pau. En aquest acte hi intervindran les diferents confessions, amb càntics, lectura de textos i participacions que volen ajudar a una major comprensió de la necessitat de viure en pau amb Déu i d’incorporar la pau a la vida personal, a les relacions interpersonals i de comprensió de la realitat. Un vídeo sobre el mateix tema completarà el programa.

CEC – 09.09.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats