Campanya “Ara es pot donar automàticament d’alta al CEC”

A principis de setembre es va posar en marxa la campanya “Ara es pot donar automàticament d’alta al CEC”. Segons informa l’’Oficina Tècnica del CEC, arran de la modificació que la FEREDE ha fet del seu reglament, les entitats evangèliques que ho desitgin ja poden entrar directament a ser membres del Consell Evangèlic de Catalunya perquè si s’és membre de la FEREDE, també s’és membre del CEC.

Així, el CEC ha pres la iniciativa de simplificar el procediment administratiu per afavorir i agilitzar la tramitació de la documentació, treballant en coordinació amb la FEREDE. Només han de sol·licitar-ho.

Les entitats interessades poden contactar amb l’Oficina del CEC (93 424 10 20 / administracio@consellevangelic.cat) per ampliar informació, fer consultes o demanar el model de sol·licitud per formalitzar l’ingrés.

CEC – 09.09.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats