Convocatòria 2010 d’ajuts per adaptacíó dels centres de culte

El Departament de la Vicepresidència de la Generalitat obre convocatòria d’ajuts a despeses ocasionades per a l’adaptació dels centres de culte, d’acord a les disposicions del Decret 94/2010 que desplega la Llei 16/2009, de centres de culte.

Les Bases i la Resolució d’aquesta convocatòria, que han estat publicades aquest mes d’agost, preveuen:
      1. Subvencions a obra feta o actuació acabada.
        2. Subvencions a projecte d’obra o d’actuació.
La subvenció pot ser fins a un percentatge màxim del 100% de la despesa o del pressupost de l’actuació. Totes les actuacions s’han de portar a terme durant l’any 2010.

Recordem que la Llei preveu, en les disposicions transitòries segona i tercera, que els centres de culte existents en el moment de l’aprovació de la Llei i no inclosos en l’Inventari del Patrimoni Cultural Immoble Català, hauran de complir les condicions bàsiques de seguretat previstes en el Reglament (Disposició tercera del Decret), en el termini de 5 anys, des de l’aprovació del Reglament, i en el cas que, transcorreguts aquests 5 anys, no estiguin inclosos en l’Inventari esmentat.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 22 de setembre 2010.

Per a qualsevol aclariment, l’Oficina Tècnica del CEC està a la disposició de les esglésies (93 424 10 20 – Lídia Perelló)

>>> Text de la convocatòria, bases, resolució i formulari de sol·licitud d’aquests ajuts disponibles al web de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

Font: Departament Gral. d’Afers Religiosos

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats