Nueva Vida reinaugura la seva casa d’Acollida a Cantàbria

Notícies FEREDE

Notícies FEREDE

El passat dijous 24 de Juny, la Asociación Evangélica Nueva Vida va inaugurar les noves instal·lacions de la seva casa d’acollida per a reclusos i ex reclusos, situada a Renedo de Piélagos (Cantabria). La casa, que va obrir les seves portes per primer cop fa deu anys, va restar tancada durant un any per obres.

A l’acte inaugural, presidit pel pastor Julio García Celorio, president de Nueva Vida i Conseller d’Assistència Religiosa de FEREDE, van assistir autoritats locals, educadors socials d’El Dueso i del CIS, de la junta directiva de l’entitat, pastors evangèlics de les Esglésies Nueva vida, educadors i usuaris de la casa d’acollida.

Entre les autoritats presents destaquen la presència de Gloria Gurria, Directora de Treball i Afers Socials; Julio Soto, Director de Serveis Socials d’Institucions Penitenciaries; Carlos Fonfría, Director del Centre Penitenciari El Dueso; Laura Pérez del Molino, Subdirectora de Tractament; Alejandra Piedra, Subdirectora del CIS i, representant a La Caixa, Juan Faustino González, Director de l’Àrea de Negocis.

El president de Nueva Vida va concloure la seva intervenció amb paraules d’agraïment als assistents i fent una breu ressenya sobre el programa d’acollida residencial que ofereix l’associació. García Celorio va agrair especialment als representants de la Caixa  la generosa subvenció atorgada per aquesta institució al 2007, que va fer possible l’inici de les obres. Aquestes es van completar amb les aportacions de l’Església Evangèlica Nueva Vida de Santander, els donatius de socis i els recursos propis de l’Entitat.
 
Font: Noticias Ferede

CEC – 15.07.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats