Nova iniciativa al servei de les esglésies

Aprofundir en els reptes de futur, analitzar i reflexionar per plantejar noves estratègies que permetin avanços significatius. Però no només això. Treballar junts per ser de benedicció tant per al conjunt de les esglésies evangèliques com per a la resta de la societat catalana. Aquestes van ser les línies mestre sobre les que el Secretariat del CEC, reunit el dimecres 7 de juliol, va tractar els temes de l’ordre del dia.

Consideració especial mereix l’estudi per a la creació d’un Equip de Suport Tècnic a les Esglésies que, des de l’Àrea de Relacions amb les Esglésies, oferiria suport tècnic i jurídic a les comunitats evangèliques que ho sol·licitessin. La seva possible posada en marxa està molt condicionada no només al fet que el govern de la Generalitat aprovi el reglament que regularà la llei de centres de culte, sinó també al grau d’acceptació que el servei rebi per part de les esglésies. S’estan ultimant alguns serrells que han de permetre completar la proposta, per la qual cosa properament s’informarà de les característiques del servei.

La voluntat del CEC és arribar a oferir un servei especialitzat a les esglésies, qüestió rellevant tenint el compte la gran diversitat de centres de culte evangèlics existents a casa nostra.

CEC – 15.07.10

Noticias relacionadas:

R ...

Els comentaris estan tancats