Inauguració Església Evangèlica

L’Església Evangèlica Unida de Terrassa va inaugurar, el 3 de juliol passat, el seu nou temple, l’espai més gran del protestantisme a Catalunya. 400 persones es va aplegar en solemne acte institucional que també va ser de testimoniatge, tot recordant que la presència evangèlica a la ciutat es remunta gairebé un segle enrere.

Els membres de l’Església Unida de Terrassa, al front dels quals el seu pastor, Andreu Dionís, van compartir protagonisme amb els representants d’un bon nombre d’organismes evangèlics i de l’àmbit polític. Hi van ser presents el president i el secretari executiu de FEREDE, Daniel Rodríguez i Mariano Blázquez, respectivament, el president i el secretari general del CEC, Benjamí Planes i Guillem Correa, el vicepresident de l’Aliança Baptista Mundial, Jordi Pastor, el secretari executiu de la Unió Evangèlica Baptista d’Espanya, Manuel Sarrias, així pastors de diverses comunitats de casa nostra.

Per part dels representants polítics, es va comptar amb la presència del vicepresident del govern de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, de la directora general d’Afers Religiosos, Montserrat Coll, de l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro. També hi van ser regidors de l’Ajuntament de la ciutat i diversos diputats al Parlament i al Congrés.

A més de les intervencions de l’alcalde de la ciutat i del vicepresident del govern de la Generalitat, el programa va incloure la participació de Jimmy Carter qui va tenir al seu càrrec la prèdica, centrant el seu missatge “en aquelles coses que, com la fe, com Déu, no podem veure, però que regeixen les nostres vides: “No és possible veure la llibertat; no és possible veure la igualtat, la humilitat, la compassió, el servei a les persones, l’amor. Però aquestes coses són les més importants a la nostra vida”.

Font: Article “La fe de un pequeño gran hombre”, de Jordi Torrents

CEC – 15.07.10

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats