2010 Any Europeu contra la Pobresa

No a la pobresa

No a la pobresa

 

L’Alianza Española contra la Pobreza, formada per més d’un miler d’organitzacions socials de divers signe -entre les quals FEREDE i DIACONIA-, va lliurar el passat 13 de juliol tot un seguit de propostes alternatives contra la crisis als grups parlamentaris del Congrés dels Diputats.

Sota la consigna CONMIGO ASÍ NO l’Alianza vol mostrar el seu rebuig al gir en les polítiques del govern que, amb el pretext d’afrontar la crisis econòmica, suposen una retallada inacceptable en desenvolupament i drets socials.

Des del dia 13, i fins al 21 de juliol, l’Alianza publicarà diàriament al seu web propostes alternatives i més justes per afrontar la  crisis; una crisis que no ha estat generada per aquells qui, seguint el pla del govern, hauran de pagar-la.

Una dada:
“El 17% dels europeus no disposa dels recursos necessaris per a cobrir les seves necessitats bàsiques, malgrat que la Unió Europea és una de les regions més riques del món. Tot i que la pobresa i l’exclusió social acostumen a associar-se als països en desenvolupament, també n’hi ha a Europa. Per aquest motiu, enguany se celebra l’Any Europeu de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social 2010 amb l’objectiu de renovar el compromís amb la solidaritat, la justícia social i una major inclusió.”

Fonts: ALIANZA ESPAÑOLA CONTRA LA POBREZA
          Noticias FEREDE
          DIXIT, Butlletí del Dpt. d’Acció Social i Ciutadania, 19.01.10

CEC – 15.07.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats