Relacions Institucionals: Entrevista amb el vicepresident Carod-Rovira

El vicepresident del Govern de la Generalitat rebrà el secretari general del CEC el proper dia 15 de juliol. No és aquesta la primera ocasió en la que Josep Lluís Carod-Rovira rep Guillem Correa. En anteriors trobades han abordat diverses qüestions que afecten la Comunitat Protestant a Catalunya. Val a dir que el CEC valora positivament els avanços que s’han aconseguit fins aquí.

En la propera entrevista està previst tractar temes relacionats amb tot un seguit d’assumptes d’importància i d’interès per a les esglésies i organismes evangèlics a casa nostra com ara la proposta del Pacte per a la Normalització Religiosa, la revisió del Conveni Marc de l’any 1998 o la situació d’expulsió de Sara Domene per part del Govern del Marroc, entre altres.

CEC – 08.07.10

Noticias relacionadas:

...

  •  El proper 10 de juliol a la tarda, el primer Conseller de la Vicepresidència de la Generalitat, ...

  • Els comentaris estan tancats