Protesta davant del Consulat del Marroc

Divendres, 9 de juliol a les 12 h. davant del Consulat del Marroc, es trobaran tots els que volen deixar constància de la seva disconformitat respecte a la injusta expulsió de Sara Domene.

Sara Domene és una jove que exercia com a cooperant a El Aaiún fent classes de castellà i a qui, el 25 de juny, li van notificar que havia d’abandonar el Marroc perquè constituïa “una greu amenaça per a la seguretat pública”. Sara va arribar el passat 30 de juny en un vol que va haver de pagar ella i sense tenir una ordre d’expulsió per escrit.

La protesta, convocada per l’Església Llibertat de Sant Boi de Llobregat, pretén, entre altres coses, aconseguir que el govern espanyol s’impliqui més en la defensa dels drets humans al Marroc i en la defensa dels espanyols que pateixen aquesta mena d’injustícies.

CEC – 08.07.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats