Trobar sentit a la vida

<Fidel Caralt>

 “I la vida eterna és que et coneguin a tu, l’únic Déu veritable, i aquell que tu has enviat, Jesucrist.” Joan 17:3

Jesús va dir que la vida eterna és conèixer Déu i el seu fill Jesucrist. Aquest coneixement va més enllà d’un assentiment intel·lectual o un apropament racional a Jesús. Té a veure amb la decisió de creure’l i acceptar-lo com el Salvador i el Senyor de les nostres vides. És estimar-lo perquè Ell ens ha estimat, i obeir-lo com resposta d’agraïment.

Conèixer Déu és començar una relació amb aquell, que en el moment de creure, es converteix en el nostre Pare i nosaltres en els seus fills. És saber que ens ha obert les portes de la seva casa i que, amb tota confiança, ens hi podem apropar. Ens podem apropar amb reverència, però amb confiança,  per rebre el seu ajut i la seva força.

Conèixer Déu és tenir una relació intima i permanent amb l’autor de la vida, a través de l’oració i de la seva Paraula. És gaudir de la seva presència a través de l’Esperit Sant, que ens omple, ens guia i ens consola per poder caminar enmig de la foscor d’aquest món.

Conèixer Jesús es inscriure’t a l’escola de Déu per aprendre a ser un millor marit o una millor esposa; per aprendre a estimar i educar els teus fills i respectar els teus pares; per ser honrats i responsables treballadors i professionals; per estimar el teu proïsme. En fi, per aprofitar i viure la vida en el sentit més ple de la paraula.

Conèixer Jesús és començar un nou camí, una nova vida, sabent d’on vens i cap a on vas. És viure confiant en les seves promeses i ben plens de l’esperança que Ell ens dóna; és aprofitar per fer el bé cada minut que se’ns concedeix;  és, per fi, trobar sentit a la nostra vida.

Noticias relacionadas:

  • - Fidel Caralt -   Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. ...

  • - Fidel Caralt -   El darrer dia de la festa, que era el més solemne, Jesús es posà dret i e ...

  • < Fidel Caralt > Mateu 16, 24-25 Diuen que un turista americà, a principis del segle ...

  • < Félix Ortiz > JOAN 3:22-36 El Pare estima el Fill i ho ha posat tot a les seves ma ...

  • - Fidel Caralt -   Però l'àngel els digué: - No tingueu por. Us anuncio una bona nova que p ...

Els comentaris estan tancats