Suport a les esglésies del Districte de Nou Barris (Barcelona)

Seu Districte Nou Barris

Seu Districte Nou Barris

Les esglésies evangèliques del Districte de Nou Barris, a Barcelona, sumen gairebé 30 expedients oberts per l’Ajuntament per motius com ara: molèsties en locals de concurrència pública, soroll, activitats sense llicència, entre altres.

Arran d’aquesta situació, el Consell Evangèlic de Catalunya va convocar, el 18 de juny, una reunió informativa i d’estudi per als pastors de les esglésies evangèliques d’aquest districte amb la finalitat de conèixer la situació, escoltar les seves inquietuds i donar-los suport.

El CEC, representat pel seu Secretari General i membres del Secretariat, va transmetre a tots els assistents la conveniència d’anar junts com a Església davant  l’Administració i d’unir esforços per aconseguir ser visibles, reconeguts i valorats per la societat. 

Es va remarcar la importància que totes les esglésies estiguin registrades al Ministeri de Justícia i que els seus llocs de culte compleixin els requisits pel que respecte a salubritat, seguretat i sonorització.

Per pal·liar aquest últim aspecte de l’adequació dels llocs de culte, el CEC està treballant en la composició d’un equip tècnic format per professionals en la matèria a fi de poder posar-lo a l’abast de les esglésies que ho necessitin.
CEC – 01.07.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats