Pastors evangèlics presents al funeral

Els pastors Daniel Requena (FIEIDE) y Fernando Lovero (Betania) ens informen que “una convocatòria va ser efectuada ahir, 30 de juny, pel bisbat de Sant Feliu de Llobregat, i presentada com “una iniciativa popular per homenatjar les víctimes”.

Els citats pastors de les esglésies evangèliques de Castelldefels van respondre a la crida, sent rebuts cordialment pels responsables de l’Església Santa Maria..

La cerimònia religiosa catòlica va ser oficiada en memòria de les persones que van perdre la vida en l’accident de tren que va commoure el país, quan un grup de joves, majoritàriament llatinoamericans, va ser atropellat per un tren d’alta velocitat amb el resultat de 12 morts, d’edats entre els 16 i els 30 anys.

A més de les autoritats locals, hi van assistir el Conseller d’Interior, Joan Saura, el cònsul d’Equador, Freddy Arellano, dirigents polítics i familiars de les víctimes.”

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats