Inauguració del nou temple de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa

Expresident dels Estats Units (1977-81), Premi Nobel de la Pau (2002), Premi Internacional de Catalunya (2010) i, com la majoria dels seus compatriotes, membre d’una església evangèlica.

Aquest és un breu resum dels elements que han portat a l’Església Unida de Terrassa a convidar aquest carismàtic personatge (avui segueix la seva trajectòria política com a Senador) a la inauguració del nou temple que la comunitat evangèlica ha construït a la cuitat (Av. Béjar, 299).

L’acte d’inauguració se celebrarà el proper 3 de juliol, a les 11 h. Jimmy Carter participarà en el temps de pregària i, també, compartint el missatge de les Escriptures. Aquest fet, el de predicar, no és nou pel Sr. Carter ja que ell ho fa periòdicament a la congregació on assisteixen tant ell com la seva família, que també l’acompanyarà en aquest entranyable acte.

Està prevista l’assistència de nombroses autoritats polítiques i socials de tot l’Estat juntament amb la comunitat evangèlica de la ciutat. Els membres del Plenari del CEC han estat convidats, havent confirmat la seva presència a tant significativa celebració.

Font: Diari de Terrassa. 19.06.10

CEC – 01.07.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats