Entrevista amb el Moviment Laic i Progressista

Representants del Moviment Laic i Progressista van demanar trobar-se amb el CEC per acostar posicions en relació a la necessitat de neutralitat davant del fet religiós. El MLP aplega a 180 entitats a Catalunya.

El passat 23 de juny, el Secretari General del CEC, Guillem Correa, va rebre Jofre Villanueva, Secretari General del MLP, i Núria Galan, Coordinadora del MLP, als quals va escoltar atentament en la seva presentació de l’entitat i de la proposta d’un Manifest Nacional per a la laïcitat.

Per part del CEC, es va posar en el seu coneixement la iniciativa del Pacte per a la Diversitat i Pluralitat Religiosa a Catalunya, iniciativa que ja ha estat plantejada als partits polítics catalans.

CEC – 01.07.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats