El Nadal arriba al Sàhara a l’estiu

Fotografia: decisió

Fotografia: decisió

No estem parlant d’una nova tradició dels camps de refugiats saharauis. Parlem de la iniciativa de l’organització evangèlica Decisión. La seva campanya “Nen del Nadal” porta regals als nens i nenes més desfavorits del món. Ara, però, els regals arriben durant tot l’any i no només per Nadal. Amb el lema “Recorda’t dels nens que no tenen aire condicionat ni vacances a la platja”, Decisión ha portat regals a més de 5000 nens i nenes del Sàhara.

Aquesta iniciativa, que aporta il·lusió als infants en situació més desfavorida, té un esperit de creixement constant. L’any vinent volen arribar, a més del Sàhara, a Guinea Equatorial.

És per això que ens conviden a no llençar les nostres caixes de sabates i omplir-les de petits regals que provoquin un somriure. També es pot col·laborar amb ells com a voluntaris o aportant econòmicament pel transport de les capses al seu destí.

Per tenir més informació es pot consultar el següent enllaç:  Decisión

CEC – 01/07/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats