Donar respostes: el treball de “Tarraco x la Vida” i de la “Residència Infantil Emmanuel”

Les necessitats socials no deixen de créixer. S’imposen no només l’anàlisi, la reflexió entorn al que succeeix al nostre voltant, sinó també la presa de decisions i l’acció decidida orientada a acompanyar els més desafavorits i pal·liar les situacions de dolor, d’injustícia i de risc d’exclusió social.

La Comunitat Protestant a Catalunya té una llarga trajectòria de servei a la societat. Des del centenari Hospital Evangèlic fins a la darrera ONG d’inspiració evangèlica fundada a casa nostra, a totes les entitats hi ha el mateix interès: donar respostes a les necessitats en coherència als requeriments de Jesús, treballant juntament amb la resta d’agents socials.

Dues entitats socials, membres de Diaconia Catalana, informen de les seves darreres activitats:

TARRACO PER LA VIDA -entitat dedicada a donar suport a dones en situació de risc, de violència de gènere, i als seus fills- informa que el passat 26 de juny van celebrar el IV Sopar Benèfic, activitat anual que reuneix als socis i col·laboradors i que permet recaptar fons per als programes que desenvolupen.
Durant l’acte, es va presentar la tasca realitzada en els darrers mesos:
- Atenció a 80 dones
- Assistència al naixement de 18 nadons
- Ampliació del ventall d’activitats formatives per a dones
També es mostren satisfets per l’increment significatiu de socis i de voluntaris en els darrers mesos.

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL –centre residencial, a Sant Just Desvern, per a nens i nenes en situació de risc social-, tot fent balanç del que ha estat el curs escolar agraeix el suport dels seus socis, voluntaris, famílies d’acollida i col·laboradors habituals que han fet possible l’atenció als 10 nens que, juntament amb l’equip educatiu, formen la gran família Emmanuel.
L’equip directiu informa que l’entitat té plantejats importants reptes de futur per continuar amb la tasca de suport a la infància a casa nostra.

CEC – 01.07.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats