Es presenta el CEDIB

La passada setmana es va presentar en societat el Consell Evangèlic de les Illes Balears. Aquest acte culmina el procés iniciat fa uns anys per tal de normalitzar institucionalment la situació del poble Evangèlic a ses Illes. A l’acte varen assistir diverses personalitats del món polític balear, des del vicepresident del Govern, el Sr. Albert Moragues, que va compartir unes paraules, fins a diversos alcaldes.

També hi va ser present un miler d’evangèlics, que van gaudir d’un acte que va consistir en un audiovisual de la història del Protestantisme a les Balears i una actuació d’un cor unit d’esglésies. En motiu de la celebració es va obsequiar amb un exemplar de la Bíblia i un altre de “El protestantisme a les Illes Balears”,  al Sr. Vicepresident. Com a part de l’acte també va dirigir unes paraules el Sr. Daniel Rodríguez, President del CEDIB.

Des del Consell Evangèlic de Catalunya, amb més de vint-i-cinc anys treballant en aquest mateix sentit, ens felicitem per la iniciativa i desitgem que el Senyor utilitzi aquesta nova entitat per a la visualització dels evangèlics balears, tant dels que són fills d’aquestes illes, com dels milers d’estrangers que tenen una segona residència o venen a l’estiu a gaudir de les seves platges i poblacions.

Font: Protestante Digital

CEC – 17.06.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats