El CEC al XXXIII acte de clausura de l’IBSTE

El Secretari General del CEC, Guillem Correa, va assistir representant al Consell Evangèlic de Catalunya a la XXXIII clausura del Institut Bíblic i Seminari Teològic d’Espanya (IBSTE) a Castelldefels. L’acte es celebrà el passat 12 de juny als jardins del Seminari on es van reunir més de dos-cents convidats.

 Durant el mateix van haver diverses participacions musicals, temps de lloança i pregària, intervencions dels graduats i també temps per la meditació bíblica que, en aquesta ocasió, va estar al càrrec d’Amparo Guillem, Directora d’Admissions i Professora de Grec i Llibres poètics. L’acte va estar presidit pel Degà del Seminari, Eugenio Fernández, i el lliurament dels diplomes va estar al càrrec de Pedro Sanjaime, Director d’Ibste.

CEC – 17.06.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats