Concerts gospel.cat

El Cor gospel.cat continua delectant als seus oients amb concerts tant a recintes tancats com oberts. La música és el vincle que  uneix a aquests 80 cantaires de diferents edats però amb un mateix propòsit: lloar a Déu i ser de benedicció.

Aquestes són algunes valoracions dels últims concerts del Cor gospel.cat a les ciutats de Sabadell i  Barcelona:

Gaudir de  la música del Cor gospel.cat, i alhora donar testimoni a la ciutat de Sabadell ha estat tota una benedicció”, afirma Juan Pedro Ruíz, diaca de l’Església Evangèlica Baptista de Castellarnau. El concert es va realitzar el dissabte passat,  al parc Olesa de Sabadell i va reunir unes 300 persones. 

“El gospel és un mitjà per compartir l’evangeli, és una eina que està al nostre abast i l’hem d’aprofitar”, opina Rafael Quintero, pastor de l’Església Evangèlica Ciutat Meridiana (Barcelona). El concert va tenir lloc a la plaça Roja de Ciutat Meridiana, dins del programa de la Festa Major del barri. Van assistir-hi aproximadament 200 persones.

 

Per contactar amb el Cor gospel.cat es pot trucar al 93 424 10 20 o bé escriure un correu a info@gospel.cat

CEC – 17.06.10

Noticias relacionadas:

  • ESGLÉSIA BAPTISTA DEL REDEMPTOR - Estacions musicals: concerts primavera/estiu -      ...

  • Si t’agrada la música, si t’agrada cantar o tocar un instrument i vols formar part del gospel.ca ...

  • El passat dissabte 12 de març va tenir lloc un nou concert del cor gospel.cat a L'Hospitalet de ...

  • Muntar, desmuntar, comprovar el so, resoldre la posada en escena, afinar les veus, assajar, ... ...

  • ESGLÉSIA EVANGÈLICA BAPTISTA CASTELLARNAU - Concert Cor Gospel de Toulousse - Sens dubte, el ...

Els comentaris estan tancats