ACTE D’ENCOMANACIÓ DEL NOU SECRETARI GENERAL DE LES ASSEMBLEES DE GERMANS A CATALUNYA

 La Coordinadora d’Assemblees de Germans de Catalunya (AAGG) ha organitzat l’acte d’encomanació del seu nou Secretari General, Daniel Rodríguez. Un acte dissenyat en clau interna que comptarà amb la participació del Grup de Lloança de les AAGG, així com del cor de l’Església Evangèlica del carrer Magallanes (Santa Coloma de Gramanet) i la participació de representants de les esglésies de la Coordinadora.

 

La singularitat de l’acte radica en el fet que, per primera vegada, una família denominacional assumeix a nivell autonòmic el repte de sostenir un Secretari General per a dinamitzar i atendre la gestió dels projectes propis. No existint tampoc precedent d’aquesta mateixa responsabilitat en les Assemblees de Germans  a nivell estatal.

 

En l’actualitat, les Assemblees de Germans a Catalunya estan immerses en un procés que els ha portat a l’establiment d’un projecte evangelístic –conegut amb el nom de Josué 2010-, l’enfortiment del treball entre joves i dones –a càrrec de Trobada Jove i AFEC-, la creació d’una nova ONG per a impulsar i gestionar projectes socials locals i en altres països, així com la participació en el projecte formatiu online ESCRITURAS, impulsat per la coordinadora estatal.

 

El culte d’encomanació se celebrarà el proper 13 de juny, a les 7 de la tarda, a l’Església Evangèlica del carrer Santapau 102, de Barcelona.

CEC – 11/06/09

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats