VISITES INSTITUCIONALS

Amb el desig d’enfortir els lligams i ser de benedicció els uns per als altres, el Consell Evangèlic de Catalunya, representat pel seu Secretari General, Guillem Correa, ha estat present a dues celebracions molt significatives, en les quals ha participat portant la salutació de la Comunitat Protestant.

La primera, la presentació d’Elies Nofuentes, com a pastor de l’Església Evangèlica Baptista de Castellarnau (Sabadell), el passat 22 de maig.

A l’acte hi van assistir, Manuel Sarrias, Secretari Executiu de la Unió Evangèlica Baptista d’Espanya, Ruth Giordano, Presidenta de la Unió Evangèlica Baptista de Catalunya i el Pastor de l’Església Baptista Nova Salem de Badalona, José Antonio Cuenca, qui va tenir al seu càrrec la prèdica.

A més, els germans de l’Església Baptista de Xàtiva, presents en l’acte, van tenir unes emotives paraules per a qui ha estat durant molts anys el seu pastor. En acabar, va haver-hi un temps per compartir un piscolabis als jardins de l’Església.

La segona, la commemoració del 60è aniversari de l’Església Evangèlica Baptista de la Barceloneta, el passat 30 de maig. A la celebració hi van ser presents Manuel Sarrias, Secretari Executiu de la UEBE, Ruth Giordano, Presidenta de la UEBC, i com a representant de l’Administració, Cristina Monteys, Coordinadora de l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona (OAR).

Cal destacar la participació especial de l’Església de Manlleu, la qual va néixer com a punt de missió d’aquesta església i l’actuació musical  del grup Erga Deum.

CEC – 03.06.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats