Envia una e-petició al Sr. President

La Campanya del Mil·lenni, de les Nacions Unides, és una iniciativa per lluitar per a l’eradicació de la pobresa l’any 2015. El Consell Evangèlic de Catalunya, des de Diaconia Catalana, s’identifica i col·labora amb aquests objectius. L’organització de la campanya al nostre país convida tothom a participar en una iniciativa que vol recordar els compromisos adquirits per part del Govern de l’Estat, amb l’objectiu final que els diferents governs europeus facin les seves aportacions per assolir els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM).

Es tracta d’enviar una “e-petició”, en forma de correu electrònic, a la bústia del President del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero. El contingut del mateix és demanar-li que mantingui el seu compromís en front de la pobresa fent que el proper 18 de juny, al Consell de la Unió Europea, sota la presidència espanyola, s’aconsegueixi una posició comú sobre els ODM que s’ha de presentar a les Nacions Unides del 20 al 22 de setembre.

Podeu adherir-vos a aquesta iniciativa visitant la següent adreça:  e-petició

CEC – 02.06.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats