33è Acte de Graduació a l’IBSTE

El proper dissabte 12 de juny a les 18:00 hores, l’Institut Bíblic i Seminari Teològic d’Espanya (IBSTE) celebrarà el 33è Acte de Graduació. Serà la cloenda del curs 2009-2010 i tindrà lloc a les instal·lacions del Seminari a Castelldefels.

El nombre d’alumnes que han completat els requisits del Títol de Grau en Teologia Protestant aquest any ha estat de cinc. Un català, una basca, un matrimoni malagueny i un argentí han completat els 240 crèdits necessaris, durant quatre anys de formació acadèmica.

El motiu principal d’aquest nombre reduït d’alumnes és, entre altres, el fet que encara el Títol de Teologia Protestant segueix sense estar reconegut per les autoritats de l’Estat ni per les autonòmiques. Aquest fet, a diferència de la resta de legislacions europees, fa més de 30 anys que s’intenta corregir.

Per consultar la forma d’assistir a l’acte es pot visitar el web: www.ibste.org

CEC – 03.06.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats