25è ANIVERSARI DE BONES NOTÍCIES TV

Ja han passat 25 anys des de la primera emissió del programa de televisió, Bones Notícies.

Al gener de 1985 es va emetre per primer cop el programa a través de TVE. Per celebrar-ho, el passat 27 de maig a Madrid, es va fer un acte commemoratiu al què van assistir representants d’esglésies i entitats evangèliques i representants institucionals: José Maria Contreras, Director General de Relaciones con las Confesiones, José Manuel López, Director de la Fundació Pluralismo y Convivencia i Francisco Javier Pérez, Director de Relaciones Institucionales de RTVE.

El Consell Evangèlic de Catalunya es va sumar a la celebració i hi va estar representat pel seu secretari General, Guillem Correa. L’acte senzill, però molt emotiu, va recordar de manera especial els inicis del programa de la mà de Juan Gili, qui va estar al front durant els 10 primers anys. També algunes de les presentadores del programa van comentar la seva experiència al llarg dels anys i Marcos Vidal va interpretar un tema clàssic del seu repertori, titulat Aslan.

José Pablo Sánchez, director del programa, va cloure l’acte agraint a tots els que fan possible la seva realització i destacant la tasca de José Calviño el qual, com a director de RTVE al 1985, va impulsar l’emissió de Tiempo de creer, sense existir encara una llei de regulació religiosa i el treball desenvolupat per Carmen Caffarel qui, al 2002, va fer possible tenir un programa setmanal i la retransmissió en directe d’un culte de Nadal.

Font: FEREDE
CEC-03.06.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats