TALLERS FORMATIUS

1.- Taller  “CULTURA DE PAU”

La Diaconia de Pau i Mediació (DPM), de l’Església Evangèlica Menonita de Barcelona, organitza un taller sobre  “Cultura de Pau”, amb el títol Com exercir de mediador e intermediari a la vida quotidiana?

El taller està adreçat a totes les persones interessades en la temàtica de la pau i es recomana especialment per a pares, mares, membres actius, responsables de grups, col·lectius i esglésies que necessiten reflexionar sobre potencials conflictes de la vida del grup al que pertanyen i també per a aquells que desitgen millorar les seves competències relacionals i de comunicació.

Josep Lluís Suàrez, pastor de l’església Menonita, presentarà algunes pautes bíbliques i teològiques sobre la mediació en la vida quotidiana.
Juan José Romero, mediador professional i formador, aportarà elements essencials per a l’exercici de la mediació en situacions del dia a dia.

Aquest taller es durà a terme el dissabte 19 de juny, a les 15 h. a les instal·lacions de la Fundació Menonita, Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 28 de la ciutat de Barcelona.

Preu:10€ (inclòs cafè, dolços i material)
Inscripció: fins al 12 de juny de 2010
Places limitades

Per a més informació, contactar amb Josep Lluís Suàrez al 934.292.704 o bé al correu electrònic joselsuarez@arrakis.es

2.- Taller breu “QUÈ SIGNIFICA SER PROTESTANT AVUI”

L’Església Evangèlica de Catalunya informa de la realització del Taller “Què significa ser protestant avui?”, a càrrec de Carles Capó.

L’activitat, plantejada com a taller breu, tindrá lloc el dissabte 22 de maig, de 10 a 13:45 h., al c/ Tallers 26 de Barcelona.

CEC – 20.05.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats