GTER VII Trobada de Representants de Religions a Catalunya

El Grup de Treball Estable de Religions organitza la VII Trobada de Representants de Religions a Catalunya que es durà a terme, a Barcelona, el proper 25 de maig de 2010, amb el lema “Política i Fenomen religiós a Catalunya”.

A la Trobada, els partits polítics amb representació parlamentària exposaran la seva concepció política davant del fet religiós: què pensen i quina és la seva proposició de govern. L’activitat reunirà els representants i el lideratge de les confessions religioses establertes a Catalunya, en un espai de trobada i de diàleg.

El GTER, iniciativa pionera a tota Europa tant pel que fa a la seva concepció com per als seus objectius, promou el diàleg interreligiós i vetlla per les necessitats comunes de les tradicions religioses a casa nostra i pel benestar de la ciutadania en general.

CEC – 20.05.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats