Es necessiten Voluntaris

L’Oficina del Voluntariat Evangèlic (OVE) promou diverses activitats de tipus social, formatives i de lleure durant els mesos d’estiu (Juny a Setembre) per a les que necessita voluntaris capacitats en diferents àrees. Algunes d’elles van des de coneixements d’informàtica, jardineria, escacs, musica, teatre, art, fins l’animació juvenil a través de jocs i esports.

El projecte de futur de l’OVE inclou també àrees de voluntariat i servei com ara l’atenció jurídica,  classes de català, anglès i reforç, rober, banc d’aliments, dansa, country, fotografia, entre altres.

En aquesta segona etapa, l’OVE vol treballar en un Mapa de Recursos del Voluntariat Evangèlic que inclogui els diferents professionals, graduats i recursos que ens permetin realitzar una tasca de voluntariat molt més eficient per la nostra banda i també, perquè no dir-ho, més visible a la nostra societat.

Els voluntaris per a les activitats d’estiu que s’han mencionat són d’urgent incorporació pel que s’agrairà que els germans i germanes que tinguin disponibilitat es posin en contacte amb les oficines de l’OVE al correu electrònic:  ove@consellevangelic.cat

CEC – 20.05.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats