ACTE SOLIDARI A BARCELONA

Emsimision, membre de Diaconia Catalana, i Synesis realitzaran, el proper 29 de Maig, un acte solidari. Durant el mateix es compartiran imatges i experiències de l’últim viatge de cooperació realitzat al passat mes d’abril a Burkina Faso.  També s’aprofitarà per compartir els projectes de futur que Emsimision vol desenvolupar per l’ajut als més desvalguts de la Terra.

Aquest acte, que es presenta com un exemple de cooperació entre els sectors privat i social, tindrà lloc al centre cívic “Golferichs, el xalet” (Gran Via 491, Metro L1 Urgell, Bus 9, 41, 50, 56). Seguit d’un còctel, l’assistència implica una aportació mínima de 20 Euros per persona. També hi haurà l’opció de fer altres aportacions que aniran destinades als projectes que Emsimision desenvolupa a Burkina Faso.

L’assistència ha de ser confirmada al tel. 600 53 40 53.
CEC – 20.05.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats